side-area-logo

Vår personal

Våra erfarna läkare

På vår mottagning arbetar specialister i allmänmedicin samt läkare under specialist- eller allmäntjänstgöring. Du kan alltid välja en av våra specialister eller i vissa fall specialisttjänstgöringsläkare som din personliga husläkare. Vi strävar efter att du så långt det är möjligt ska få träffa din personliga husläkare när du bokar en läkartid hos oss.

Mer information
om vårt vårdutbud
Fördelarna med
Vibblaby Husläkarmottagning

Vårt mål är att vara en personlig vårdcentral som följer dig genom livet och hjälper dig med din hälsa.

  • Vi är tillgängliga. 97 % av våra patienter får en medicinsk bedömning inom tre dagar (SKR Väntetider, nov 2020).
  • Vi är engagerade och gör allt vi kan för att hjälpa dig må bättre. 92 % av våra patienter upplever oss som engagerande och medkännande (Patientenkäten 2020).
  • Vi är kompetenta. 93 % av våra patienter fick svar de förstod och uppskattade på de frågor de ställde (Patientenkäten 2020).
Våra patienter
tycker till om oss
Teamet som hjälper dig förbättra din hälsa

Vi som arbetar på Vibblaby Husläkarmottagning är alla måna om att hjälpa dig på bästa sätt och efter bästa förmåga.

Image module
Anders

Specialistsjuksköterska

Anders har arbetat på Vibblaby Husläkarmottagningen sedan den grundades för över 20 år sedan. Han arbetar främst i telefonrådgivningen och inne på mottagningen.

Image module
Anneli

Medicinsk sekreterare

Anneli möter du i receptionen på vår mottagning. Hon hjälper dig att checka in och betala för ditt besök och svarar också på allmänna frågor om vår mottagning.

Image module
Gunilla

Distriktssköterska och diabetessköterska

Gunilla arbetar främst som diabetessjuksköterska på mottagningen. I egenskap av detta hjälper hon våra diabetespatienter få kontroll på sin sjukdom.

Image module
Helena N

Distriktssköterska

Helena är distriktssköterska och har arbetat på Vibblaby Husläkarmottagning sedan 2021. Hon i hemsjukvården, men också på mottagningen bland annat med rådgivning kring levnadsvanor.

Image module
Jessica

Undersköterska

Jessica arbetar i hemsjukvården och på vårt laboratorium. Där hon tar blodprover samt analyserar en del av detta. Hon utför dygnsmätningar av blodtryck på ordination från våra läkare.

Karin F

Sjuksköterska

Karin arbetar främst på mottagningen med telefonrådgivning. Hon hjälper också till på sjuksköterskemottagningen med bland annat till med injektions- och droppbehandlingar.

Majid

Sjuksköterska

Majid arbetar på mottagningen med telefonrådgivning. Utöver detta arbetar bland annat med blodtrycksmottagningen och hjälper patienter med högt blodtryck.

Image module
Nabeel

Undersköterska

Nabeel arbetar som undersköterska i hemsjukvården. Han hjälper bland annat till med såromläggningar, medicingivning och provtagning.

Image module
Tency

Distriktssköterska

Tency arbetar som distriktssköterska till största delen med patienter i hemsjukvården. Hon hjälper också patienter som vill arbeta med att förändra sina levnadsvanor.

Image module
Anne

Undersköterska

Anne hjälper våra patienter som är inskrivna i hemsjukvården. Hon arbetar också på vårt laboratorium med provtagning samt på mottagningen med så väl blodtryck och EKG.

Image module
Anne-Lie

Medicinsk sekreterare

Anne-Lie möter du i receptionen när du besöker oss. Hon hjälper dig med incheckning och betalning. Vidare hjälper hon oss som jobbar här med administrativa frågor.

Helena E

Astma- och KOL-sjuksköterska

Helena arbetar till största delen som astma- och KOL-sköterska. Det innebär att hon bland annat utför spirometrier samt hjälper patienter som önskar sluta med sitt tobaksbruk.

Image module
Julian

Legitimerad psykolog

Julian är legitimerad psykolog och har arbetat på Vibblaby Husläkarmottagning sedan 2020. Han utreder och behandlar psykisk ohälsa inom ramen för första linjens psykiatri.

Image module
Katrin

Undersköterska

Katrin arbetar i hemsjukvården och på vårt laboratorium. Där hon tar blodprover samt analyserar en del av detta. Hon utför dygnsmätningar av blodtryck på ordination från våra läkare.

Karin S-L

Sjuksköterska och diabetessköterska

Karin arbetar främst på mottagningen med telefonrådgivning och som diabetessjuksköterska. I egenskap av diabetessköterska hjälper hon våra diabetespatienter få kontroll på sin sjukdom.

Mayda

Medicinsk fotvårdare

Mayda är medicinsk fotvårdare. Hon hjälper de av våra patienter som har rätt till medicinsk fotvård. Det kan vara patienter med diabetes samt neurologiska eller reumatiska sjukdomar.

Image module
Suzie

Undersköterska

Suzie arbetar som undersköterska i hemsjukvården. Hon hjälper bland annat till med såromläggningar, medicingivning och provtagning.

Image module
Tina

Specialistsjuksköterska

Tina är specialistsjuksköterska i vård av äldre. Hon arbetar bland annat med våra patienter i hemsjukvården samt utför minnesutredningar på mottagningen.

Se hela vård vårdutbud

Aenean ullamcorper, est vel egestas elementum, leo sem tincidunt libero, sit amet sodales arcu.